Sunday, February 07, 2010

..underwear..

kes ni jd kat alamanda.. aku ngan mmbr merayau2 menghabeskan mase bujang kte org.. mase kat kedai billabong, ade sorg awek ni berperangai x diduga.. dia tgh tgok2 underwear(bikini).. aku, mmbr aku n balak awek ni tgh tgok2 sluar pendek btul2 kat blkg tmpt awek ni berdiri.. tanpa di duga:

Awek: bie, tlg pegang kan ni..
(tanpa pndg blkg, dia bg kat aku.. underwear color purple cair, ade corak ape ntah melekat kat tgn aku)

Aku: .....
(dlm hati: ape hal minah ni.. kwn aku kat tepi jd pelik seketika)

Awek: bie!! u tnye kan org tu, ade color len x selain color ni??
(awek ni still x pndg blkg)

Aku: ....
(masih berdiam smbl pegang underwear tu)

then, awek tu toleh ke belakang.. trus terdiam n buat muke x bersalah.. mase ni balak dia dah pasan yg awek dia dah salah org.. dia diam jek..

aku yg gile2 ni pun buat la prangai.. kene kan awek ni.. dah lame gler x kene kan org.. bukan sng nk dpt pluang kene kan org..

Aku: r u okey?? demam x?? kalo demam i belikan panadol.. bukan mahal pun..

Awek: ....
(this time dia plak yg diam)

Aku: awak nak color ape ek?? nak spender size ni jugak ke??
(smbil tunjuk kan underwear tu kat dia)

Awek: .......
(dia still diam.. tp mate dia pndg balak dia..)

muke dia brubah jd merah.. malu agak nye.. aku biar kan aje.. sape suh cari pasal.. wakakakaka.. dia trus jalan g kat balak dia.. trus tarik balak dia kluar dr kedai tu.. mase dia jalan tu aku prasan yg dia cubit balak dia.. malu besar r tu.. wakakakaka.. mmg x leh blah.. sesedap rase jek bg underwear kat aku.. hr plg malang utk awek tu

8 comments:

**...AiNiiSm...^_^ said...

lawak..lawaak...!!!!

ejump said...

haha..
aku asyik ketawa jek bler ngat blk xcident mlm tu..
mmg hr tu hr yg plg malang tuk minah tu..confirm bengang gler..

*..~FaZz~..* said...

sengal de ko ni... mmg le malu kot awek tu...kui3.. tpi padan muke gak.. hahahaha..

nadia said...

glo la ko ni ejam....lawak tol...

ejump said...

haha..
tau2 je la kwn ko sorg ni kan prangai gler2..
mmg x brtuah lgsg dia hr tu..
tp aku suke gler reaksi pakwe dia.. cool jek..

nabila saat said...

haha!!!
gelak guling-guling

jgn cite kat org ijam..malu la!!
haha!!!

ejump said...

eh, mane de cter..
ejump tulis je r..
wakakaka

nuR aZmiRa said...

haha