Sunday, July 19, 2009

BM ku yg hancur

mase kat kelas agama aku dah kene.. smpi cgu pun marah.. mane x nye.. soklan simple cam tu aku leh slh jwb.. xtau la asl skrg ni BM aku dah kureng sikit.. cgu suh aku ketuk ketampi.. pastu kuar kelas aku bengang gler sbb smua org gelakkan.. ingat kan ni last aku terkena.. this time trkena lagi..

aku geledah barang dlm almari.. adeh, mane lak ni.. dah r lmbt.. xkan hilang kot.. nak tnye rumate segan.. rumate ku WAN tgh bace paper.. xtau la ape yg dia bace.. malas r nak kaco..


wan: JUMP.. ape meaning of NUSYUZ?

aku: Aik NEWSHOES pun xtau ke..

(at this time mate aku still sibuk cr kasut ku yg hlg.. aku xtau pun dia sebut NUSYUZ.. Aku dgr NEWSHOES)

wan: aku xtau la.. sbb tu la aku tnye.. aku x prnh dgr..

aku: ko dah besar kan wan.. xkan tu pun xtau.. pelik r ko ni

wan: kalo aku tau, aku xtnye la beb

aku: time aku sibuk ni la ko nak tnye

wan: bgtau je r.. aku bace paper ni aku x bape phm

(dia xphm sbb jiran umah dia smua cina, dia x skolah agama pun)

aku: la.. NEWSHOES tu means kasut bru la.. simple mcm tu pun xtau

wan: aik.. asl lak ko kate kasut JUMP.. len mcm jek

aku: WAN, asl la ko sengal sangat..

at the end aku xtau pun ape yg wan bace.. aku jumpe kasut aku trus kuar.. ptg tu blk kelas bru WAN tunjukkan kat aku ape dia bce.. aku malu sbb aku kate WAN mcm2 pg td.
.

4 comments:

**...AiNiiSm...^_^ said...

hahhaha...
ko x korek telinga ker ejump...
ayyyoooo....
hahhahah

ejump said...

aku x dgr ape dia ckp
lg pun aku sibuk cr kasut yg hlg

nadia said...

wedog la ko ejump..
sian mmbr ko, x psl2 kne mrh..
hahaah

ejump said...

relaks sudeh..